Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Γέρακας

Αποφράξεις με χαμηλό κόστος, άμεσα από τους πλέον αξιόπιστους τεχνικούς στο χώρο των αποχετεύσεων στην περιοχή του Γέρακα. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση σε αποχετευτικούς σωλήνες, το ξεβούλωμα σε φρεάτια, νιπτήρες, σιφώνια, λεκάνες, νεροχύτες, μπάνια καθώς τον καθαρισμό των σωληνώσεων αποχέτευσης και τις απολυμάνσεις - απεντομώσεις.

Ο Γέρακας, ανατολικό προάστιο των Αθηνών είναι από τους πλέον αναπτυσσόμενους δήμους στην Αττική. Το παλαιό αποχετευτικό σύστημα του Γέρακα συνδέεται με το νέο αποχετευτικό δίκτυο λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του πληθυσμού και κατά συνέπεια της εξάπλωσης της πόλης. Φυσικό είναι λοιπόν να προκύπτουν συχνά προβλήματα με βουλώματα στις αποχετεύσεις κυρίως του παλαιού δικτύου σωληνώσεων της περιοχής.

Η εταιρεία μας προσφέροντας υπηρεσίες αποφράξεων όλο το 24ωρο θα βρίσκεται δίπλα σας όποτε μας καλέσετε. Με σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα θα δώσουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε βουλωμένο σωλήνα, νιπτήρα, λεκάνη, σιφώνι κ.α. Στις δύσκολες περιπτώσεις εντοπισμού βλάβης διαθέτουμε ψηφιακή κάμερα που μπορεί εύκολα να κάνει διάγνωση του φραξίματος αλλά και του μεγέθους ζημιά.

Εκτός από αποφράξεις καλύπτουμε την υπηρεσία της άντλησης ακάθαρτων υδάτων σε κάθε γειτονιά του Γέρακα. Με ισχυρά αντλητικά μηχανήματα υψηλής πίεσης απομακρύνουμε λιμνάζοντα νερά και λύματα από δωμάτια μονοκατοικιών, διαμερίσματα, αυλές, υπόγεια και κοινόχρηστους χώρους άμεσα με χαμηλό κόστος. Κατόπιν της άντλησης παρέχεται απολύμανση του χώρου καθώς τα στοιβαγμένα νερά είναι εστία μικροβίων και ασθενειών.

Γενικά ο Γέρακας παρουσιάζει σπάνια προβλήματα αποχέτευσης -σε σχέση με άλλα προάστια της Αθήνας- λόγω το ότι τα περισσότερα οικοδομήματα είναι καινούργια στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Η πεδινή μορφολογία του όμως ευνοεί τη δημιουργία λιμναζόντων νερών κυρίως ύστερα από ισχυρές βροχοπτώσεις.

Η αποφρακτική μας εταιρεία καλύπτει 365 μέρες το χρόνο κάθε έργο που απαιτεί ξεβούλωμα και σε οποιοδήποτε τμήμα της αποχέτευσης. Κατόπιν πραγματοποιείται τοπικός καθαρισμός του χώρου συνοδευόμενος με απολυμάνσεις όπου απαιτούνται. Η απόφραξη πραγματοποιείται εντός της ημέρας που έχετε καλέσει ή σε προγραμματισμένο ραντεβού για κάθε σημείο του Γέρακα.