Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Γλυφάδα

Η αποφρακτική μας εταιρεία δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην περιοχή της Γλυφάδας Αττικής στον τομέα της απόφραξης φρεατίων, αποχετεύσεων και βόθρων. Οι κάτοικοι της Γλυφάδας μας προτιμούν για την αξιοπιστία, την ταχύτητα και τις χαμηλές τιμές μας. Βρισκόμαστε στην κορυφή των επαγγελματιών του κλάδου μας και όχι άδικα.

Τα βουλωμένα φρεάτια και οι αποχετεύσεις στη Γλυφάδα είναι συχνό φαινόμενο το οποίο οφείλεται στις πολλές και συχνές βροχοπτώσεις αλλά και στην κακή συντήρηση του δικτύου. Πολλές φορές ιδιώτες, επαγγελματίες και διαχειριστές αμελούν να καθαρίσουν έγκαιρα και σωστά τις υδρορροές ή τα φρεάτια με αποτέλεσμα με τις πρώτες βροχοπτώσεις τα όμβρια ύδατα να υπερχειλίζουν και να δημιουργούν ζημιές σε υπόγεια και γκαράζ. Τα πλημμυρισμένα νερά δεν πρέπει να μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στους χώρους αυτούς για αυτό και η εταιρεία αποφράξεων δίνει προτεραιότητα στα έκτακτα αυτά περιστατικά.

Το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας που στα έμπειρα χέρια του γίνονται οι κατάλληλη βοηθοί για το ξεβούλωμα οποιουδήποτε φρεατίου ή σωλήνα στη Γλυφάδα. Ο στόλος των ιδιόκτητων αποφρακτικών οχημάτων μας διαθέτει οχήματα διαφόρων μεγεθών για να μπορεί να φτάνει ακόμα και στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία.

Όλα μας τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με δυνατές αντλίες αναρρόφησης, αποφρακτικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής αλλά και κάμερες βιντεοσκόπησης που επιτρέπουν τον εντοπισμό του βουλώματος εύκολα και γρήγορα. Η αντιμετώπιση του προβλήματος στη Γλυφάδα γίνεται με ακρίβεια και μικρό κόστος από την εταιρεία μας.

    Εκτός από τις αποφράξεις η εταιρεία μας ειδικεύεται και σε άλλες εργασίες:
  • καθαρισμός βόθρου
  • κατασκευή βόθρου και αποχέτευσης
  • απολυμάνσεις και απεντομώσεις
  • συντήρηση βόθρου και αποχέτευσης
  • καθαρισμός μεγάλων επιφανειών
  • απόφραξη νεροχύτη, λεκάνης και νιπτήρα

Για την πλήρη γκάμα των παροχών μας στη Γλυφάδα μπορείτε να ενημερωθείτε από το τηλέφωνο ή την ηλεκτρονική μας σελίδα.

Πελάτες μας είναι καφετέριες, πολυκατοικίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, οργανωμένες πλαζ, μονοκατοικίες, καταστήματα, εμπορικά κέντρα και πολύ άλλοι. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες μας στη Γλυφάδα. Για οτιδήποτε χρειαστείτε καλέστε μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο το οποίο θα σας ενημερώσει για όλες τις οικονομικές μας προσφορές.