Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Μελίσσια

Αναλαμβάνουμε εντός 24ωρου αποφράξεις, αντλήσεις, εκκενώσεις, καθαρισμούς και απολυμάνσεις στην περιοχή των Μελισσίων Αττικής άμεσα και στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Πιο συγκεκριμένα στα Μελίσσια, η εταιρία μας χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων προσφέροντας υπηρεσίες απόφραξης και συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου και των φρεατίων με καθαρισμούς, επισκευές και απολυμάνσεις. Συχνά το συνεργείο μας έχει έρθει αντιμέτωπο με πλημμυρισμένα σπίτια, υπόγεια και γκαράζ. Το παραπάνω συμβαίνει όχι μόνο λόγω τον κακοτεχνιών αλλά και της ελλιπούς συντήρησης. Η έλλειψη συντήρησης έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία βουλωμάτων ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η εταιρεία μας διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που καλύπτει κάθε σημείο στα Μελίσσια, ικανό να αναλάβει το ξεβούλωμα σωλήνων και σιφονιών παντός τύπου. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής κ.α. Διαθέτουν επίσης μεγάλες δεξαμενές και αντλίες για την πραγματοποίηση απόφραξης αποχετεύσεων, εκκενώσεων βόθρων, καθαρισμό φρεατίων και άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα γκαράζ, υπόγεια και λεβητοστάσια.

Αρκετές φορές πριν προχωρήσουμε στις αποφρακτικές εργασίες στα Μελίσσια, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας η οποία εισέρχεται στους σωλήνες. Με αυτόν τον τρόπο αξιολογούμε το βούλωμα, την κατάσταση στη οποία βρίσκεται ο σωλήνας του αποχετευτικού δικτύου ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε γρήγορα και με ασφάλεια τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία (υδροβολές, πιεστικά μηχανήματα, κ.α.). Ταυτόχρονα πραγματοποιούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια πιο αποτελεσματικές αποφράξεις.

Μετά πραγματοποίηση των αποφρακτικών εργασιών στα Μελίσσια, η εταιρία μας βρίσκεται κοντά σας με εργασίες συντήρησης όπως τον καθαρισμό, την απολύμανση και την επισκευή των σωληνώσεων. Είναι σημαντική η επιλογή ενός αποφρακτικού συνεργείου για την απομάκρυνση των βουλωμάτων, καθώς η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών υγρών μπορεί να προκαλέσει διάβρωση των σωληνώσεων, ενώ τα σκευάσματα αυτά είναι εξαιρετικά ρυπογόνα.

Λόγω της παλαιότητας κάποιον σωλήνων στα Μελίσσια, τα λύματα έχουν πετρώσει στα τοιχώματα των σωληνώσεων με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ομαλή ροή των ακαθάρτων υδάτων. Τα πιεστικά μηχανήματα και οι υδροβολές μας, απομακρύνουν άμεσα βουλώματα δεκαετιών άοσμα και γρήγορα.

Στα Μελίσσια συνεργαζόμαστε, μεταξύ άλλων, με καταστήματα, καφετέριες, χώρους εστίασης, δημόσιες υπηρεσίες, εταιρίες, γραφεία ενώ πραγματοποιούμε αποφράξεις καθαρισμούς, επισκευές και απολυμάνσεις σε σπίτια, υπόγεια, διαμερίσματα και πολυκατοικίες. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, της μπανιέρας, του νεροχύτη, της λεκάνης, του νιπτήρα, του σιφονιού, της υδρορροής κ.α.

Οι χαμηλές τιμές μας στις αποφράξεις και οι άριστες υπηρεσίες μας, μας έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων σας στην περιοχή των Μελισσιών.