Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Παιανία

Η εταιρία μας χρόνια τώρα αναλαμβάνει στην Παιανία αποφράξεις αποχετεύσεων με απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας άριστες αποφρακτικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης και των φρεατίων καθώς φερτές ύλες και σκουπίδια, εκτός από τις κακοτεχνίες, είναι οι πιο συχνές αιτίες που προκαλούνται βουλώματα και πλημμύρες. Για την προστασία των περιουσιών αλλά και της δημόσιας υγιεινής στην Παιανία, είναι πολύ σημαντικός ο καθαρισμός, η απολύμανση και η επισκευή των σωληνώσεων. Έτσι προλαμβάνονται και οι περιπτώσεις όπου απαιτούνται μεγάλης κλίμακας αποφρακτικές εργασίες.

Στην Παιανία διαθέτουμε ένα τεράστιο στόλο υπερσύγχρονων αποφρακτικών οχημάτων που καλύπτουν κάθε γωνιά της περιοχής. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με ριζοκοπτικά, υδροβολές, πιεστικά μηχανήματα και εργαλεία κατάλληλα για κάθε είδους ξεβούλωμα. Οι μεγάλες δεξαμενές και αντλίες που διαθέτουν εξυπηρετούν στην άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα λεβητοστάσια, υπόγειους χώρους, γκαράζ κ.α. Επίσης πραγματοποιούμε εκκενώσεις βόθρων και καθαρισμό φρεατίων.

Σε εξαιρετικά ειδικές περιπτώσεις στην Παιανία χρησιμοποιούμε μια μικροσκοπική βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης η οποία εισέρχεται στον προβληματικό σωλήνα. Η κάμερα μπαίνει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία όπως το σιφώνι. Με τον τρόπο αυτό έχουμε πλήρη εικόνα του βουλώματος αλλά και της κατάστασης της αποχέτευσης. Έπειτα, γνωρίζοντας το πρόβλημα επιλέγουμε τα κατάλληλα εργαλεία υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις στην Παιανία, λόγω της αλόγιστης χρήσης των αποφρακτικών υγρών, σωλήνες της αποχέτευσης έχουν διαβρωθεί και καταστραφεί ολοσχερώς. Είναι πολύ σημαντικό όταν το βούλωμα επιμένει να καλούμε άμεσα ένα ειδικευμένο αποφρακτικό συνεργείο για την απόφραξη της αποχέτευσης και όλων των σωληνώσεων. Για επιτυχείς αποφράξεις αποχετεύσεων απαιτείται συνήθως η χρήση επαγγελματικών μηχανημάτων.

Τα πανίσχυρα μηχανήματα υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα που διαθέτουμε απομακρύνουν άμεσα λύματα ετών από σωλήνες αποχέτευσης. Με την πάροδο του χρόνου τα λύματα πετρώνουν στα τοιχώματα των σωληνώσεων και εμποδίζουν την ομαλή ροή των ακαθάρτων λυμάτων. Γνωρίζοντας τις παθογένειες του αποχετευτικού δικτύου στην Παιανία σας εγγυόμαστε άμεσα αποτελέσματα, καθαρά και άοσμα.

Μετά την απόφραξη στην Παιανία βρισκόμαστε κοντά σας με εργασίες συντήρησης. Πραγματοποιούμε συχνούς καθαρισμούς και απολυμάνσεις και επισκευές για να θωρακίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης.

Στην Παιανία καλύπτουμε τις ανάγκες δημοσίων υπηρεσιών και του δήμου. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξεβούλωμα σε εταιρίες και γραφεία. Σε εστιατόρια, καταστήματα και καφετέριες ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμά σας γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ομαλή λειτουργία της αποχέτευσης σε χώρους εστίασης.

Σε σπίτια, διαμερίσματα και πολυκατοικίες στην Παιανία αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων, το ξεβούλωμα της μπανιέρας, της λεκάνης και του νιπτήρα. Απομακρύνουμε άμεσα βουλώματα από τον νεροχύτη, το σιφόνι, την κεντρική στήλη αποχέτευσης και την υδρορροή.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η διατήρηση της δημόσια υγιεινής γι’ αυτό συνεχίζουμε να προσφέρουμε κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές.