Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Πεύκη

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο αποχετευτικό δίκτυο της Πεύκης καλύπτουν επαρκώς τις αποφράξεις σε δημόσια έργα αλλά και τις αποφράξεις σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Η απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων, η απόφραξη σιφονιών, οι αποφράξεις σε σωληνώσεις αποχέτευσης, η απολύμανση σε αποχετευτικούς σωλήνες, η άντληση νερού από πλημμυρισμένα υπόγεια ή διαμερίσματα, το ξεβούλωμα σε μπανιέρες και νιπτήρες είναι από τις πλέον συνήθεις εργασίες που προσφέρουμε στην Πεύκη Αττικής.

Δραστηριοποιούμαστε σε κάθε σημείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (σε στάδια, γήπεδα, σε πλατείες και δημόσιους χώρους, σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες) όπου απαιτείται συντήρηση ή επισκευή στα αποχετευτικά δίκτυα. Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση βλαβών σε βουλωμένους σωλήνες, βουλωμένες μπανιέρες, βουλωμένες λεκάνες, βουλωμένους νεροχύτες, βουλωμένους νιπτήρες και κάθε φραγμένο αγωγό που εμποδίζει τη ροή των λυμάτων στο αποχετευτικό σύστημα.

Πραγματοποιούμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμό σε σιφώνια και φρεάτια από ρίζες και κορμούς δέντρων, εκκενώσεις βόθρων και απολυμάνσεις σε αποχετεύσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την περιοχή της Πεύκης Αττικής, για όλη τη διάρκεια του χρόνου αξιόπιστες υπηρεσίες και με χαμηλό κόστος.

Η Πεύκη είναι ένα προάστιο των Αθηνών με έντονη την παρουσία των πεύκων. Σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο συναντάμε πεύκα που κατακλύζουν δρόμους, πεζοδρόμια και αυλές. Αυτό όμως δημιουργεί και προβλήματα στους σωλήνες αποχέτευσης. Οι ρίζες των δέντρων φράζουν φορές τη ροή των λυμάτων και χρειάζεται άμεσα απόφραξη αλλά και η κοπή τους από αποφρακτικά μηχανήματα.

Μία παράλληλη υπηρεσία που απασχολεί τις αποφρακτικές εταιρείες είναι η εκκένωση βόθρου. Παρατηρείται κυρίως σε παλιά οικοδομήματα ή κτήματα που διαθέτουν βόθρο ο οποίος δεν έχει συνδεθεί στο κεντρικό αποχετευτικό αγωγό του Δήμου. Αν και οι βόθροι στην Πεύκη είναι ελάχιστοι σε σχέση με άλλες περιοχές της Αττικής, αρκετές φορές παρουσιάζεται η ανάγκη μεταφοράς λυμάτων.

Είμαστε πάνω από 30 χρόνια εταιρεία αποφράξεων και αυτό δείχνει τη μεγάλη μας εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο των υπηρεσιών αποχέτευσης. Η κάθε απόφραξη στην Πεύκη συνοδεύεται με τον καθαρισμό και απολύμανση στο χώρο.

Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες παρεμφερείς με τις αποφράξεις όπως άντληση υδάτων, ριζοκοπτικές εργασίες, μεταφορά λυμάτων, εντοπισμό φραγμένου σωλήνα με κάμερα, αντικατάσταση αποχετευτικών σωλήνων κ.α.