Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Κορωπί

Το Κορωπί είναι μια από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής που έχει γνωρίσει μεγάλη αστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και υπάρχει μεγάλη ζήτηση για την εύρεση μόνιμης κατοικίας στην περιοχή. Αυτή η ανάπτυξη συνεπάγεται και τακτική συντήρηση των φρεατίων και των βόθρων (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση) στην περιοχή του Κορωπίου ώστε να αποφεύγονται πλημμύρες και βουλώματα στο αποχετευτικό δίκτυο το οποίο χρησιμοποιείται από ολοένα και αυξανόμενο πληθυσμό. Οι εργασίες απόφραξης πρέπει όμως να γίνονται από εξειδικευμένα συνεργεία με πείρα στο χώρο των αποφράξεων.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο Κορωπί, χρησιμοποιώντας αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα πανίσχυρα ριζοκοπτικά μας, τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού φέρνουν εις πέρας οποιαδήποτε αποφρακτική εργασία. Στο Κορωπί αναλαμβάνουμε επίσης την εξολοκλήρου συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου πραγματοποιώντας επισκευές, καθαρισμούς και απολυμάνσεις.

Ο τεράστιος στόλος των αποφρακτικών οχημάτων που διαθέτουμε μπορεί να φτάσει και στο πιο δυσπρόσιτο σημείο του Κορωπίου. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής και μεγάλες δεξαμενές που εξυπηρετούν στην άντληση υδάτων και στην εκκένωση βόθρων.

Στο Κορωπί, μετά το ξεβούλωμα των σωληνώσεων, των υδρορροών, της αποχέτευσης, των κεντρικών στηλών αποχέτευσης κ.α. προχωράμε στην συντήρηση η οποία περιλαμβάνει την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση.

Πριν προχωρήσουμε στην απόφραξη και το ξεβούλωμα των σωλήνων αποχέτευσης, τοποθετούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας μέσα στις προβληματικές σωληνώσεις, Αξιολογούμε έτσι το βούλωμα και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα για την απόφραξη.

Τα μηχανήματα υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα απομακρύνουν πετρωμένα λύματα και κάθε είδος βουλώματος που εμποδίζει την ομαλή ροή των λυμάτων με αποτέλεσμα την υπερχείλιση των σωληνώσεων.

Στο Κορωπί συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, καφετέριες και καταστήματα. Προσφέρουμε αποφρακτικές υπηρεσίες σε σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της λεκάνης, του σιφονιού, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, του νιπτήρα, του νεροχύτη, της μπανιέρας κ.α. Δραστηριοποιούμαστε επίσης και στην βιομηχανική ζώνη του Κορωπίου.

Έχοντας μεγάλη πείρα στο χώρο των αποφράξεων, προσφέρουμε όλη την γκάμα των αποφρακτικών υπηρεσιών σε πολύ χαμηλές τιμές, άμεσα και υπεύθυνα.