Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Αιγάλεω

Στο Αιγάλεω, ιδιαίτερα μετά από έντονες βροχοπτώσεις, δημιουργούνται ορμητικοί χείμαρροι που προκαλούν πλημμύρες. Η θέση του Αιγάλεω το καθιστά αυτομάτως ευπαθές σε πλημμύρες καθώς «φιλοξενεί» μεγάλες οδικές αρτηρίες όπως η λεωφόρος Κηφισού, Αθηνών, Ιερά Οδός, Πέτρου Ράλλη και Θηβών. Η μη επαρκής συντήρηση των φρεατίων και του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής μετατρέπει τους δρόμους σε ποτάμια τα οποία προκαλούν ανυπολόγιστες ζημιές και σε ιδιωτικές περιουσίες. Η εταιρία μας θωρακίζει την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεων πραγματοποιώντας αποφράξεις αποχετεύσεων με σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα.

Προτεραιότητα στο Αιγάλεω είναι η τακτική συντήρηση των σωλήνων της αποχέτευσης με καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές. Με τα πιεστικά μηχανήματα και τις υδροβολές μας, οι αποφρακτικές εργασίες πραγματοποιούνται σε ελάχιστο χρόνο και με απόλυτη επιτυχία.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που καταφθάνει άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο του Αιγάλεω. Τα οχήματα διαθέτουν πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής και ριζοκοπτικά, κατάλληλα για οποιαδήποτε τύπου απόφραξη και ξεβούλωμα. Επίσης είναι εξοπλισμένα με μεγάλες δεξαμενές και αντλίες που εξυπηρετούν στην άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα γκαράζ, υπόγεια, λεβητοστάσια κ.α. Πραγματοποιούμε εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμό και απολύμανση φρεατίων σε ελάχιστο χρόνο.

Σε πολύ δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις στο Αιγάλεω, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας για την καταγραφή του βουλώματος και της κατάστασης της αποχέτευσης. Η βιντεοκάμερα είναι μικροσκοπική και χωράει ακόμα και στο σιφώνι.

Είναι σημαντικό να καλούμε εξειδικευμένα αποφρακτικά συνεργεία για την απόφραξη αποχετεύσεων και για το ξεβούλωμα τους, ειδικά όταν το βούλωμα επιμένει. Η υπερβολική χρήση αποφρακτικών υγρών μπορεί να διαβρώσει και να καταστρέψει τον σωλήνα/ες.

Τα πανίσχυρα μηχανήματα υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα απομακρύνουν ακόμα και βουλώματα δεκαετιών. Λόγω της παλαιότητας των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου στο Αιγάλεω, τα λύματα έχουν πετρώσει στα τοιχώματα των σωλήνων του αποχετευτικού δικτύου με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ομαλή ροή των ακαθάρτων λυμάτων και να δημιουργούνται βουλώματα.

Μετά τις αποφράξεις αποχετεύσεων στο Αιγάλεω, το συνεργείο μας προχωρά σε εργασίες συντήρησης πραγματοποιώντας καθαρισμό, απολύμανση και επισκευή των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Η απομάκρυνση φερτών υλών και σκουπιδιών είναι πολύ σημαντική για την αποφυγή δημιουργίας βουλωμάτων.

Στο Αιγάλεω συνεργαζόμαστε με τον Δήμο και τις τοπικές δημοτικές υπηρεσίες για την απόφραξη και τον καθαρισμό φρεατίων, πλατειών, δρόμων κ.α. Συνεργαζόμαστε επίσης με ιδιωτικούς χώρους όπως εστιατόρια, χώρους εστίασης, καφετέριες και καταστήματα. Καλύπτουμε τις ανάγκες εταιριών, γραφείων και κάθε είδους επιχείρησης.

Σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα πολυκατοικιών αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα του μπάνιου (λεκάνη, μπανιέρα, νιπτήρα, σιφόνι), της κουζίνας (νεροχύτης) αλλά και της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, της υδρορροής, των φρεατίων κ.α.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στο Αιγάλεω για τις αποφράξεις αποχετεύσεων, την συντήρηση αποχετευτικών αγωγών, τις απολυμάνσεις, τον καθαρισμό και την επισκευή των σωληνώσεων, μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να παραμείνουμε στην κορυφή προσφέροντας ακόμα καλύτερες αποφρακτικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές.