Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Χαϊδάρι

Λόγω της ελλιπούς συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου αλλά και των κακοτεχνιών, κατά την περίοδο των πρώτων βροχοπτώσεων το Χαϊδάρι πλημμυρίζει. Δημιουργείται κομφούζιο στους δρόμους και απειλούνται περιουσίες. Εκτός από τις αποφράξεις αποχετεύσεων και φρεατίων, είναι απαραίτητη και η συντήρησή τους. Ο καθαρισμός, η επισκευή και η απολύμανση των σωληνώσεων της αποχέτευσης εκμηδενίζει την παρουσία βουλωμάτων και πλημμυρών.

Σε όλες τις περιοχές, έτσι και στο Χαϊδάρι, όλες οι αποφρακτικές εργασίες πρέπει να πραγματοποιούνται από έμπειρα συνεργεία που διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία (υδροβολές, πιεστικά μηχανήματα) για το ξεβούλωμα κάθε είδους σωλήνα. Ειδικά όταν το βούλωμα επιμένει πρέπει να απευθυνόμαστε στους ειδικούς καθώς η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών υγρών διαβρώνει και καταστρέφει τους σωλήνες ενώ είναι και εξαιρετικά ρυπογόνα.

Πριν την απόφραξη πολύ δύσκολων σημείων στο Χαϊδάρι χρησιμοποιούμε μια μικροσκοπική βιντεοκάμερα η οποία χωράει ακόμα και στο σιφώνι. Με τον τρόπο αυτό έχουμε εικόνα του βουλώματος αλλά και της συνολικής κατάστασης του σωλήνα της αποχέτευσης. Αμέσως μετά μπορούμε να επιλέξουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία για το ξεβούλωμα.

Ο μεγάλος αποφρακτικός στόλος οχημάτων μας καταφθάνει άμεσα σε κάθε σημείο του Χαϊδαρίου. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής, κατάλληλα για κάθε είδους ξεβουλώματος. Εκτός από την συντήρηση, τον καθαρισμό και την απολύμανση των σωλήνων του αποχετευτικού δικτύου αναλαμβάνουμε εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμούς φρεατίων και άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, λεβητοστάσια, γκαράζ κ.α.

Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν βουλώματα δεκαετιών, όπως πετρωμένα λύματα στους σωλήνες αποχέτευσης. Τα λύματα με την πάροδο του χρόνο πετρώνουν με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ομαλή ροή των ακαθάρτων υδάτων. Σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτείται η χρήση σύγχρονων αποφρακτικών εργαλείων.

Μετά τις αποφράξεις αποχετεύσεων στο Χαϊδάρι το συνεργείο μας πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις για την συντήρηση των σωληνώσεων με καθαρισμούς και απολυμάνσεις.

Στο Χαϊδάρι καλύπτουμε τις ανάγκες γραφείων, εταιριών, επιχειρήσεων και κάθε είδους επαγγελματικού χώρου ενώ συνεργαζόμαστε με τον δήμο και τις δημοτικές υπηρεσίες για αποφρακτικές εργασίες που αφορούν δημοσίους χώρους, πλατείες κ.α.

Σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα πολυκατοικιών αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της λεκάνης, του σιφονιού, της μπανιέρας, του νεροχύτη, του νιπτήρα, της υδρορροής κ.α.

Η εταιρία μας πρωτοπορεί πάντα στο χώρο των αποφράξεων όχι μόνο με τα καλύτερα μηχανήματα απόφραξης που διαθέτει αλλά και με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές της.