Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Ελληνορώσων

Η περιοχή των Ελληνορώσων του δήμου Αθηνών, λόγω της θέσης της – σύνορα με λεωφόρο Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη – είναι ιδιαίτερα ευπαθής σε πλημμύρες. Η έλλειψη συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου στην περιοχή των Ελληνορώσων με αποφράξεις, καθαρισμούς, επισκευές, απολυμάνσεις και αποφρακτικές εργασίες αλλά και οι κακοτεχνίες δημιουργούν βουλώματα στους σωλήνες της αποχέτευσης, απειλώντας περιουσίες και φυσικά την δημόσια υγιεινή.

Η εταιρία μας διαθέτει όλα τα αποφρακτικά μέσα για το ξεβούλωμα παντός τύπου σωληνώσεων με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα αποφράξεων. Ο μεγάλος στόλος αποφρακτικών οχημάτων στην περιοχή των Ελληνορώσων φθάνει ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής, ριζοκοπτικά καθώς επίσης και με αντλίες και δεξαμενές, κατάλληλες για άντληση υδάτων, καθαρισμό φρεατίων και εκκενώσεις βόθρων.

Πριν προχωρήσουμε στην απόφραξη και το ξεβούλωμα των σωληνώσεων στην γειτονιά των Ελληνορώσων, τοποθετούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας έτσι ώστε να καταγράψουμε το βούλωμα και την γενική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αποχέτευση και οι σωληνώσεις της. Επίσης με τον τρόπο αυτό επιλέγουμε γρήγορα και με ασφάλεια τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία (πιεστικά μηχανήματα, υδροβολή, ριζοκοπτικά κ.α.).

Αμέσως μετά την απόφραξη και την απομάκρυνση του βουλώματος, η εταιρία μας αναλαμβάνει την συντήρηση των αποχετευτικών σωληνώσεων πραγματοποιώντας καθαρισμό, απολύμανση και επισκευές. Στην περιοχή των Ελληνορώσων συνεργαζόμαστε με πλήθος καφετεριών, καταστημάτων, χώρων εστίασης, γραφείων, εταιριών, ξενοδοχείων κ.α. Οι πολύ χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με το άψογο service μας έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων σας.

Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής που χρησιμοποιούμε στην περιοχή των Ελληνορώσων απομακρύνουν βουλώματα που έχουν σχηματιστεί από πετρωμένα λύματα. Τα λύματα με τα χρόνια πετρώνουν στα τοιχώματα των σωληνώσεων με αποτέλεσμα την παρεμπόδιση της ροής των ακάθαρτων υδάτων. Έχοντας όμως τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα, η εταιρία μας υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα, καθαρά και άοσμα.

Σε μονοικατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της μπανιέρας, της λεκάνης, του σιφονιού, της υδρορροής, του νιπτήρα, του νεροχύτη κ.α ενώ αναλαμβάνουμε και την συντήρησή τους (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση).

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στις αποφράξεις αποχετεύσεων καλύπτουν τις περισσότερες φορές και τον καθαρισμό σε φρεάτια και αποχετευτικούς σωλήνες αλλά και την απολύμανση που απαιτείται για την σωστή υγιεινή του χώρου.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμά σας, προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για κάθε σημείο των Ελληνορώσων Αθήνας.