Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Βάρη

Η Βάρη είναι μια πολύπαθη περιοχή αφού συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα με το αποχετευτικό δίκτυο, στους σωλήνες του οποίου δημιουργούνται βουλώματα. Η ελλιπής συντήρηση (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση) των αποχετευτικών σωληνώσεων δημιουργεί προβλήματα, καθώς φερτές ύλες, κυρίως από τον Υμηττό και σκουπίδια βουλώνουν φρεάτια και αποχετεύσεις. Η εταιρία μας αδιαμφισβήτητα, μετά από τόσο χρόνια εμπειρίας στην Βάρη είναι η πλέον κατάλληλη για την απόφραξη αγωγών και αποχετεύσεων. Γνωρίζοντας άριστα τις παθογένειες και τις κακοτεχνίες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής προσφέρουμε άμεσες λύσεις με τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτουμε.

Η εταιρία μας έχει στην κατοχή της έναν μεγάλο αριθμό αποφρακτικών οχημάτων τα οποία καταφθάνουν άμεσα, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία της Βάρης. Είναι εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μηχανήματα υδροβολής, ριζοκοπτικά ικανά να απομακρύνουν κάθε είδος βουλώματος. Διαθέτουν επίσης δεξαμενές και αντλίες οι οποίες εξυπηρετούν στην άντληση υδάτων, στον καθαρισμό φρεατίων και στην εκκένωση βόθρων.

Μετά το τέλος της απόφραξης στην Βάρη, η εταιρία μας βρίσκεται κοντά σας προσφέροντας υπηρεσίες συντήρησης καθαρισμού και απολύμανσης. Πριν ξεκινήσουμε τις αποφρακτικές εργασίες χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης η οποία καταγραφεί το πρόβλημα και την κατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα.

Όταν παρατηρείται έντονο πρόβλημα στους σωλήνες είναι σημαντικό να απευθυνόμαστε σε έμπειρα συνεργεία αποφράξεων. Η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών υγρών του εμπορίου μπορεί να διαβρώσει τους σωλήνες και να τους καταστρέψει. Πολλές φορές είναι απαραίτητη η χρήση μηχανημάτων υδροβολής και πιεστικών μηχανημάτων.

Στην περιοχή της Βάρης χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα αποφρακτικά μέσα για την συντήρηση, την απόφραξη τον καθαρισμό και την απολύμανση των σωλήνων του δικτύου αποχέτευσης. Χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε απομακρύνουμε βουλώματα που έχουν προκληθεί από πετρωμένα λύματα ετών.

Στην Βάρη συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, καταστήματα, χώρους εστίασης, καφετέριες, εστιατόρια κ.α. Σε σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της λεκάνης, του νεροχύτη, του νιπτήρα, του σιφονιού, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, της υδρορροής κ.α.

Τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής μας θα σας κάνουν να ξεχάσετε προβλήματα και βουλώματα στους σωλήνες σας ενώ οι χαμηλές τιμές μας θα σας αφήσουν άφωνους.