Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Βάρκιζα

Οι περιοχές στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου. Ιδιαίτερα στην Βάρκιζα, είτε λόγω κακοτεχνιών, είτε λόγω της ελλιπούς συντήρησης των σωληνώσεων δημιουργούνται βουλώματα με αποτέλεσμα την υπερχείλιση τους. Η απουσία επισκευής, καθαρισμού και απολύμανσης των σωλήνων στην Βάρκιζα είναι υπεύθυνη για τους ορμητικούς χείμαρρους που δημιουργούνται κατά την διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων. Η επιλογή ενός έμπειρου και αξιόπιστου αποφρακτικού συνεργείου είναι μείζονος σημασίας για την προστασία της περιουσίας μας και την ασφάλεια μας.

Η εταιρία μας έχει στην διάθεση της όλα τα σύγχρονα μέσα για την απόφραξη και το ξεβούλωμα κάθε είδους. Τα αποφρακτικά οχήματα μας καταφθάνουν άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο της Βάρκιζας. Είναι εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής, ριζοκοπτικά αλλά και με δεξαμενές και αντλίες που εξυπηρετούν στον καθαρισμό των φρεατίων, την άντληση υδάτων και την εκκένωση βόθρων.

Στην Βάρκιζα, μετά την απόφραξη, η εταιρία μας είναι πάντα δίπλα σας πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης όπως καθαρισμό, απολύμανση, επισκευή και άλλες αποφρακτικές εργασίες. Για μεγάλης κλίμακας βουλώματα, είναι σημαντικό να απευθυνόμαστε σε έμπειρα συνεργεία απόφραξης καθώς η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών υγρών στους σωλήνες αποχέτευσης έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή και την διάβρωσή τους.

Για την επιλογή των κατάλληλων αποφρακτικών μηχανημάτων, (ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα, υδροβολή κ.α.) χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας η οποία εισέρχεται στον προβληματικό σωλήνα. Έτσι έχουμε πλήρη εικόνα του βουλώματος και της κατάστασης του σωλήνα.

Στην Βάρκιζα συνεργαζόμαστε με καταστήματα, καφετέριες, εταιρίες, γραφεία, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία κ.α. Σε σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε την απόφραξη, τον καθαρισμό, την απολύμανση και την συντήρηση του νιπτήρα, της λεκάνης, της μπανιέρας, του νεροχύτη, του σιφονιού, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην Βάρκιζα μας έχει φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής αναλαμβάνουν το ξεβουλώματα παντός τύπου αφήνοντας τον χώρο σας καθαρό. Με τις χαμηλές τιμές μας και τις κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες μας, σας ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.