Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Βούλα

Η εταιρία μας έχει εδραιωθεί στην πόλη της Βούλας, προσφέροντας αποφράξεις, απολυμάνσεις, συντήρηση αποχετευτικών αγωγών και άλλες αποφρακτικές υπηρεσίες και εργασίες συντήρησης όπως καθαρισμός, απολύμανση, επισκευή. Μετά από χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αποφράξεων, γνωρίζουμε ακριβώς τις παθογένειες του αποχετευτικού δικτύου στην Βούλα και τα προβλήματα των σωληνώσεών της. Οι κακοτεχνίες και η ελλιπής συντήρηση προκαλούν βουλώματα τα οποία σχηματίζονται από φερτές ύλες, σκουπίδια και λύματα. Το αποτέλεσμα είναι η πρόκληση πλημμυρών και η υπερχείλιση των σωλήνων της αποχέτευσης και των φρεατίων.

Σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες στην Άνω Βούλα και την Κάτω Βούλα, είναι η απαραίτητος ο καθαρισμός και η απολύμανση των υδρορροών καθώς χώμα, σκουπίδια και φύλλα προκαλούν βουλώματα εμποδίζοντας την ροή του νερού. Η εταιρία μας διαθέτει έναν μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων, εξοπλισμένα με ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής και πιεστικά μηχανήματα, ικανά να αναλάβουν κάθε είδους ξεβούλωμα και αποφρακτική εργασία.

Πριν προχωρήσουμε στις εργασίες απόφραξης στην Βούλα, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία εισέρχεται μέσα στις σωληνώσεις και καταγράφει το πρόβλημα. Αξιολογείται επίσης η κατάσταση των σωλήνων της αποχέτευσης για να διαπιστωθεί αν απαιτείται καθαρισμός, απολύμανση και επισκευή. Έχοντας πλήρη εικόνα του βουλώματος, επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία για το ξεβούλωμα και την απόφραξη.

Μετά την απόφραξη και το ξεβούλωμα των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου στην Βούλα, η εταιρία μας βρίσκεται πάντα κοντά σας με συχνές επισκέψεις για την συντήρηση των σωλήνων. Με τους συχνούς καθαρισμούς και απολυμάνσεις γίνεται σωστή πρόληψη έτσι ώστε να αποφεύγονται αποφρακτικές εργασίες μεγάλης κλίμακας που απαιτούν την χρήση βαρέων αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού) και περισσότερα χρήματα.

Τα οχήματα μας διαθέτουν ακόμη μεγάλες δεξαμενές, βυτία και αντλίες που εξυπηρετούν στην εκκένωση βόθρων και στον καθαρισμό των φρεατίων. Αναλαμβάνουμε επίσης την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ, λεβητοστάσια κ.α. Η εταιρία μας βρίσκεται πάντοτε σε επιφυλακή για να προσφέρει όλες τις αποφρακτικές υπηρεσίες, ειδικά μετά από έντονες βροχοπτώσεις.

Στην Βούλα (Άνω Βούλα και Κάτω Βούλα) συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, καφετέριες, καταστήματα, οργανωμένες πλαζ και παραλίες για αποφράξεις - απολυμάνσεις - αντλήσεις όλο το 24ωρο. Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης, ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμα σας, προσφέροντας λύσεις γρήγορα και υπεύθυνα. Η διατήρηση της σωστής υγιεινής είναι μείζονος σημασίας για την απρόσκοπτη και σωστή λειτουργία όλων ων επιχειρήσεων.

Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν λύματα και βουλώματα ετών που έχουν πετρώσει στα τοιχώματα των σωληνώσεων, εμποδίζοντας την ομαλή ροή των ακάθαρτων υδάτων. Οι αποφράξεις μας αφήνουν το πεδίο εργασίας πεντακάθαρο, χωρίς οσμές και μπάζα. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, αναλαμβάνουμε την απόφραξη και την απομάκρυνση βουλωμάτων σε αποχετευτικές σωληνώσεις παντός τύπου.

Σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε εκτός τις αποφράξεις αποχετεύσεων το ξεβούλωμα της λεκάνης, του νιπτήρα, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, του νεροχύτη, του σιφονιού, της υδρορροής, τις αντλήσεις υδάτων - λυμάτων κ.α.

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στην Βούλα, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες αποφράξεων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρία μας δίνει σε όλους το δικαίωμα διαβίωσης σε σωστές συνθήκες υγιεινής παρέχοντας σε τιμές κόστους εργασίες που αφορούν το αποχετευτικό δίκτυο.