Διαδικτυακός Οργανισμός Αποφράξεων
210 68 16 321

Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Παρέχουμε υπηρεσίες αποφράξεων στο Μαρκόπουλο που καλύπτουμε άμεσα εντός της ημέρας με ένα έμπειρο συνεργείο τεχνικών σε περιπτώσεις φραγμένων σωληνώσεων, βουλωμένων φρεατίων, πλημμυρών, απομάκρυνσης λυμάτων σε βόθρους και γενικών αποφράξεων σε αποχετευτικά δίκτυα.

Το Μαρκόπουλο είναι πόλη των Μεσογείων Αττικής ακριβώς στο κέντρο της εύφορης πεδιάδας με έντονη παρουσία αποφρακτικών εταιρειών που καλύπτουν όλο το 24ωρο την πόλη του Μαρκοπούλου αλλά και τις κοντινές περιοχές Βραυρώνας και Πόρτο Ράφτη.

Η επέκταση πόλεως του Μαρκοπούλου τα τελευταία χρόνια (λόγω αεροδρομίου αλλά και λόγω των γειτονικών παραλιών που διαθέτει στον Ευβοϊκό Κόλπο) έχουν αυξήσει τον αριθμό νέων κατοίκων και κατά συνέπεια τον αριθμό νέων κτιριακών συγκροτημάτων. Έτσι, υπηρεσίες όπως εκκενώσεις βόθρων, απολυμάνσεις, αποφράξεις, συντηρήσεις και επισκευές αποχετευτικού αποτελούν πλέον μία καθημερινή ανάγκη σε κάθε γειτονιά στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Όπως κάθε πόλη στα Μεσόγεια έτσι και το Μαρκόπουλο διαθέτει μεγάλες πεδινές εκτάσεις και είναι λογικό κατά την περίοδο των βροχοπτώσεων να αυξάνει η στάθμη στα λιμνάζοντα νερά. Για το λόγο αυτό η άντληση υδάτων γίνεται επιτακτική, κυρίως σε περιπτώσεις πλημμυρισμένων αποθηκών όπου φυλάσσονται αγροτικές σοδειές. Η εταιρεία μας θα βρίσκεται άμεσα κοντά σας για να προσφέρει τις υπηρεσίες άντλησης νερού και τον καθαρισμό που απαιτείται κατόπιν της απομάκρυνσης υδάτων και λυμάτων.

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που συνδέεται με τις βροχοπτώσεις στην περιοχή του Μαρκοπούλου είναι το γέμισμα βόθρων σε οικίες και καταστήματα καθώς το αποχετευτικό δίκτυο δεν έχει ολοκληρωθεί στον ευρύτερο Δήμο. Η αποφρακτική μας εταιρεία θα είναι εκεί να προσφέρει την άμεση απόφραξη στο χώρο σας με τον καλύτερο εξοπλισμό και σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα.

Καλέστε μας για σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αποχετευτικού σας συστήματος στην κατοικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα σε σωλήνες, απόφραξη βόθρου και την απολύμανσή του, το ξεβούλωμα σε λεκάνη, τις απολυμάνσεις σε μπάνια, αυλές, υπόγεια & αποθήκες, την κοπή ριζών που εμποδίζουν τη ροή σε νερό και λύματα, την απόφραξη σιφωνιού, τις απολυμάνσεις αποχετεύσεων, το ξεβούλωμα νιπτήρα, την απόφραξη νεροχύτη και οτιδήποτε προκαλεί βλάβη στην αποχέτευσή σας.